Poskladaj si vlastný matrac?

By | 16. marca 2014

O tom, že vybrať si vhodný matrac je niekedy veda, ktorú sa však oplatí ovládnuť je debatovať zbytočné. Narazili sme však na novinku pre fajnšmekrov, ktorú sme u nás zatiaľ nevideli.

Akonáhle má človek znalosti o tom čo ako vplýva na spánok, čo je to tvrdosť matraca a ako sa vyberie tá správna, prečo pri výbere správneho matraca záleží na váhe a výške človeka, ako môže matrac ovplyvniť chronické bolesti chrbta, či ako vplýva denná aktivita na kvalitu spánku … dokáže oceniť aj nezvyčajné ponuky a riešenia.

Chcete zlepšiť váš spánok? V tom prípade by vám nemali uniknúť kvalitné matrace Vegas v akcii až s 50% zľavou →

Práve takým riešením je novinka v ponuke sietí spálňových štúdií Vegas – možnosť podkladať si vlastný matrac sám, podľa svojich predstáv.

poskladat si vlastny matrac

Na výber ponúka vyskladanie si matraca podľa vlastných predstáv z troch „blokov“ – vrchného, stredného a spodného.

...

Vrchný aj spodný môže tvoriť jedna, či dve vrstvy vybraných materiálov (kokosová doska, ekolatex, resp. latex a pamäťová pena) a ich rôznych kombinácií v rôznych hrúbkach – výber je celkom pekný.

Stredný blok tvora pružiny, resp. pružinový blok s vysokou hustotou pružín, ktorý zabezpečuje optimálny ortopedický efekt celého matraca.

Výsledkom je luxusný ortopedický matrac kvalitnej značky a z kvalitných materiálov, navyše poskladaný podľa vlastných predstáv. V rámci dokonalého prispôsobenia si matracu tak, ako človek chce, je to unikátna možnosť.

Táto ponuka však samozrejme nie je pre každého, aj keď sa môže zdať akokoľvek lákavá. Nie každý je odborník na zdravý spánok a matrace a väčšinou je preto dobré spoľahnúť sa na už hotové matrace – kľudne aj tie od firmy Vegas, vybrať si z nich, alebo si nechať poradiť od vyškoleného personálu na predajniach. Predsa len ponuky matracových a spálňových štúdií sú väčšinou robené profesionálmi v odbore a rešpektujú väčšinu individuálnych požiadaviek aj bez detailného prispôsobovania si matraca na mieru.

Ak sa však človek za profesionála pokladá, alebo ním je, nie je už dnes problém vyskladať si matrac aký chce, bez zbytočných nákladov na stovky kusov. Taká možnosť preto istotne mnohých poteší.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.